Nano kinderbrilletjes (met vervangbare scharnieren)

Nu de schoolvakantie afgelopen is, mogen de kinderen zich opnieuw verheugen op heel wat ravot-plezier op de speelplaats. Dit plezier kan natuurlijk samen gaan met een gebroken bril, maar dankzij de Nano-collectie is deze zorg alvast verleden tijd. Dankzij het SILIFLEX-materiaal is deze bril uitermate flexibel en licht om te dragen.

Child-proof:
De Nano frames zijn vervaardigd met het exclusieve en gepatenteerde SILIFLEX materiaal. Dit unieke thermo-verstelbare materiaal is 35% lichter en levert een langdurige en duurzame afwerking. Deze frames onderscheiden zich eveneens vanwege hun maximale flexibiliteit, waardoor ze kindvriendelijk zijn.

Brilletjes voor alle leeftijden:
De Nano-collectie van Optiek Verschooten is er zowel voor schoolgaande kinderen (Nano-collectie) als baby’s (Silicon Baby). Het afgeronde ontwerp zorgt voor een betere centrering van de glazen en verruimt het gezichtsveld, vooral bij baby’s omdat zij de onderkant van de wereld zien en daarom een groter gezichtsveld nodig hebben om naar boven te kijken naar de grote wereld!

Wil je graag meer weten over de Nano-collectie, kom gerust eens langs in onze winkel!