Tom Davies, brillen op maat

TD_logo

Je hebt het zo vaak meegemaakt. Je ziet een mooie bril maar hij is er niet in je kleur of maat. Tom Davies biedt je de gelegenheid om samen met Optiek Verschooten je eigen montuur te creëren tot in het kleinste detail! Er is een grote keuze aan kleuren, veren en materialen (in acetaat, titanium en buffelhoorn). Elke montuur wordt handmatig vervaardigd en gepersonaliseerd met jouw naam.

Bril op maat: 
In samenspraak met Optiek Verschooten worden er een aantal metingen verricht en foto’s genomen van je gezicht om een perfecte pasvorm te garanderen. Daarna mag je, tot in het kleinste detail, je eigen montuur samenstellen en designen tot deze voldoet aan jouw specifieke wensen. Slechts enkele weken later ligt je eigen handgemaakte bril op jouw te wachten in onze winkel. 

brillen tom davies

Uniek in België:
Na een doorgedreven en succesvolle opleiding in Amsterdam mag Optiek Verschooten met veel trots, en als één van de enigste opticiens in België, dit unieke concept aanbieden. Twijfel niet en kom langs voor een consult of meer informatie in onze winkel.

Tom Davies Optiek Verschooten

Kom even langs of neem gerust vrijblijvend contact met ons over deze unieke collectie.